Nyheder

Lukket i juli :-(

Vi er kede af at måtte meddele jer at squashbanerne er lukket i Juli måned, dvs. fra og med mandag 1/7 til og med onsdag 31/7

Vi fik beskeden af omveje i går, og kan kun beklage den meget sene udmelding. Der er stadig mange ting vedr. adgang til hallen som der ikke er styr på fra kommunens side, herunder individuel elektronisk adgang til hallen.

*** VIGTIGT: Vi kompenserer selvfølgelig A- og U-medlemmer sådan at disse medlemsskaber udløber en måned senere. Særskilt information herom følger snarest. ***

Vi håber på jeres forståelse — det er ikke i vores hænder — og glæder os til at se jer igen til August

Med ønske om en god sommer

Bestyrelsen i Helsingør Squash Klub

Idrætsdag 24. Juni

Mandag den 24. Juni holder skolerne i Espergærde idrætsdag, og vi er på banen med et sjovt program for klasserne. Vi regner med at få cirka 2-300 glade børn forbi squashbanerne 🙂

 

Klubmesterskab 11. Maj!

Kære alle,

det glæder os at kunne invitere til Klubmesterskab, som afholdes Lørdag d.11. Maj kl. 10:00 – 16:00. Vi spiller på alle niveauer, og alle får min. 3 kampe.

Tilmelding foregår på holdsport, eller via mail til: info@helsingorsquash.dk.

Håber vi ses!

Bestyrelsen

 

Åbningstider i Påsken

Espergærde Idrætsby har desværre LUKKET i påsken, dvs. fra og med Torsdag d.18/4 til og med mandag. d.22/4. Vi beklager, men er indtil videre afhængige af kommunens halvagt til at åbne og lukke hallen.

I hverdagene Mandag 15/4 – Onsdag 17/4 har hallen åbent 8:00 – 22:00.

Bookingsystemet er opdateret.

Ændring i bestyrelsen

Ved møde d. 2. april har bestyrelsen konstitueret sig påny, da vores kasserer Michelle desværre har valgt at trække sig fra bestyrelsesarbejdet. Vi takker Michelle for hendes mangeårige indsats i og for klubben.

Sanne Sørensen tager over som kasserer. Bestyrelsens øvrige medlemmer kan ses her.

Så er vi der næsten!

Kære alle,

Vi er nu så tæt på at vi godt tør invitere til åbent hus, nu på søndag d.17/3 kl. 10:00 – 15:00. Se invitation herunder! Glæder os til at se jer 🙂

Vi venter fortsat…

Vi afventer fortsat klarmelding af idrætsbyen fra Helsingør kommune. Siden her vil blive opdateret så snart vi kender datoen for ibrugtagning.

Indtil da vil vi gerne opfordre alle til at registrere sig på Holdsport så I kan få besked hurtigst muligt når vi er klar til at tage banerne i brug!

 

Indvielse

Tak til alle de mange der mødte frem til indvielsen i går, og ikke mindst til vores gæstestjerner Caroline, Tobias, Rasmus og Lau for at drysse stjernestøv på de nye gulve!

Der var mange forbi banerne, bl.a TV2 Lorry som lavede dette fine indslag

Også Helsingør Dagblad var på pletten og har en fin artikel og video om indvielsen.

Fint skal der være inden stjernerne kommer
Formanden godt i gang med at give unge Tobias en lektion
Fint fremmøde og god interesse for Squash
Lau Kiehn og Rasmus Pedersen i fuld sving. Efter deres vurdering “nogle rigtig gode baner” 🙂