Nyheder

Corona-situationen

Helsingør Squash Klub er, som alle andre, optaget af den nuværende situation om COVID19. Vi følger situationen tæt og opdaterer ændringer i vores program på denne side.

For at undgå unødvendig spredning af COVID19 har vi besluttet at aflyse al træning, i første omgang frem til og med torsdag d.26/3 2020.

Squashhallen er LUKKET frem til 1. April, eller indtil andet udmeldes fra kommunen.

Vi har endvidere følgende opfordringer til vores medlemmer:

 • Følg myndighedernes udmeldinger, anbefalinger og påbud omhyggeligt. Se www.coronasmitte.dk for løbende opdateringer.
 • Vis hensyn til dem som er særligt udsat – at du ikke selv bliver syg eller er i risiko for komplikationer forhindrer ikke at du bringer smitten videre til andre der kunne blive alvorligt syge af COVID19.
 • Bliv hjemme hvis du føler dig sløj, er snottet, hoster eller lignende.
 • Undgå fysisk kontakt (håndtryk, kram osv).

Skriv til os på info@helsingorsquash.dk hvis du har spørgsmål eller kommentarer hertil.

Squash og Corona

Retningslinjer for Squash

De følgende retningsliner er gældende for brug af banerne, og bedes respekteret så vi kan få en god og holdbar genstart af squash.

 1. Hvis du er syg – også kun en lille smule – så bliv hjemme! Uanset hvad du fejler.
 2. Hvis du har haft COVID-19 må du ikke komme i klubben før 48 timer efter dine symptomer er ophørt. Tag hellere en dag mere hvis du er i tvivl.
 3. Spil med samme eller få makkere.
 4. Højest tre spillere på banen ad gangen.
 5. Banetiderne bedes respekteret. Ankom 5 minutter efter reserveret tid, og forlad banen igen 5 minutter inden tidens udløb. Sæt eventuelt en alarm på telefonen. Opvarming kan eventuelt foretages ude på græsarealet bag ved banerne (husk at skifte sko!).
 6. Husk omhyggelig håndhygiejne. Saml eventuelt bolden op med ketcheren, og øv en serv hvor du undgår at bruge hånden til at give bolden op til serv.
 7. Medbring egen håndsprit 🙂
 8. Undlad at tørre sved af på væggene – medbring i stedet håndklæde på banen, lægges helt oppe ved forvæggen.

Ideer til spil hvor man ikke kommer så tæt på hinanden:

 • Side-side: Hver spiller skal dække henholdsvis højre og venstre side af banen. Der serves som normalt, men bolden skal lande på modstanderens banehalvdel, og skifte side for hvert slag.
 • For-bag: En spiller dækker arealet foran serveboksen, og den anden spiller dækker arealet bag ved. Bolden sættes i gang med en boast, og for at være god skal bolden hoppe minimum 2 gange i det forreste areal for den, der spiller korte slag (den bagerste spiller). For den, der spiller lange slag (den forreste spiller) skal bolden ramme første gang bag ved servelinjen.
 • Boast-drive med points.

For yderligere information henvises til:

www.dansksquash.dk
www.dgi.dk
www.coronasmitte.dk

Nyhedsbrev – juni 2020

Hermed lidt nyt fra bestyrelsen her kort inden sommerferien. Vi opdaterer hjemmesiden løbende med åbningstider i sommerperioden, COVID-19 information osv.

Læs nyhedsbrevet her. God sommer!

Nyt ungdomsmedlemskab

På vores generalforsamling d.20/1 blev det besluttet at tilbyde et nyt medlemskab, S-medlem, til unge i alderen 18-24 år. Motivationen er at tiltrække flere unge spillere til sporten, og prisen er sat til kr. 75,- om måneden. Vi håber at se en masse unge talenter på banerne inden længe :-). Læs mere om generalforsamlingen i referatet.

Godt nytår!

Helsingør Squash Klub ønsker alle et godt nytår!

Vi håber I er kommet godt og sikkert ind i det, og at I er friske på at få spillet en masse god squash i 2020.

Året er allerede godt i gang, og i den forgangne weekend deltog vi med 4 spillere i den traditionsrige nytårsturnering i Birkerød. Her blev det til gode kampe og placeringer for Julius Allin, Thomas Allin og Troels Wittrup, medens Steinar Haugland gik hele vejen og vandt sin række! Stort tillykke til Steinar 🙂

Træning og klubaften starter igen i morgen, mandag d.6/1. Vi håber på fortsat godt fremmøde og glæder os til at hjælpe endnu flere i gang med Squash.

Endelig vil vi gerne indkalde til en ekstraordinær generalforsamling mandag d.20/1 kl. 20:00, i Espergærde Idrætsby, primært for at godkende regnskabet fra sæsonen 2018/2019. Vi håber at klare det hurtigt så der også bliver tid til at træne lidt bagefter 🙂

Vi glæder os til et super godt squash-år i 2020!

De bedste hilsener

Bestyrelsen i Helsingør Squash Klub

Åbningstider i Julen

Kommunen har netop informeret om åbningstiderne for Espergærde Idrætsby i Juleferien:

24/12 – 26/12: LUKKET
27/12 – 30/12: 09:00-13:00
31/12 – 1/1: LUKKET

Øvrige dage som normalt, dvs. åbent frem til 23. december og fra og med 2. januar.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og godt nytår!

 

Træning – nu med træner!

Det glæder os at kunne fortælle at Søren Gulmann har sagt ja til at varetage klubbens træningstilbud fremadrettet! Dvs.,

 • Dametræning – for alle – mandage kl. 19-20
 • Herretræning – for alle – tirsdag kl. 20-21
 • Træning for holdspillere – mandage kl. 20-22.

Hvis du har lyst til at prøve er du velkommen til at kigge forbi en af disse dage — så finder vi ud af hvilket tilbud der passer til dig.