Squash og Corona

Retningslinjer for Squash

De følgende retningsliner er gældende for brug af banerne, og bedes respekteret så vi kan få en god og holdbar genstart af squash.

 1. Hvis du er syg – også kun en lille smule – så bliv hjemme! Uanset hvad du fejler.
 2. Hvis du har haft COVID-19 må du ikke komme i klubben før 48 timer efter dine symptomer er ophørt. Tag hellere en dag mere hvis du er i tvivl.
 3. Spil med samme eller få makkere.
 4. Højest tre spillere på banen ad gangen.
 5. Banetiderne bedes respekteret. Ankom 5 minutter efter reserveret tid, og forlad banen igen 5 minutter inden tidens udløb. Sæt eventuelt en alarm på telefonen. Opvarming kan eventuelt foretages ude på græsarealet bag ved banerne (husk at skifte sko!).
 6. Husk omhyggelig håndhygiejne. Saml eventuelt bolden op med ketcheren, og øv en serv hvor du undgår at bruge hånden til at give bolden op til serv.
 7. Medbring egen håndsprit 🙂
 8. Undlad at tørre sved af på væggene – medbring i stedet håndklæde på banen, lægges helt oppe ved forvæggen.

Ideer til spil hvor man ikke kommer så tæt på hinanden:

 • Side-side: Hver spiller skal dække henholdsvis højre og venstre side af banen. Der serves som normalt, men bolden skal lande på modstanderens banehalvdel, og skifte side for hvert slag.
 • For-bag: En spiller dækker arealet foran serveboksen, og den anden spiller dækker arealet bag ved. Bolden sættes i gang med en boast, og for at være god skal bolden hoppe minimum 2 gange i det forreste areal for den, der spiller korte slag (den bagerste spiller). For den, der spiller lange slag (den forreste spiller) skal bolden ramme første gang bag ved servelinjen.
 • Boast-drive med points.

For yderligere information henvises til:

www.dansksquash.dk
www.dgi.dk
www.coronasmitte.dk