Godt nytår!

Helsingør Squash Klub ønsker alle et godt nytår!

Vi håber I er kommet godt og sikkert ind i det, og at I er friske på at få spillet en masse god squash i 2020.

Året er allerede godt i gang, og i den forgangne weekend deltog vi med 4 spillere i den traditionsrige nytårsturnering i Birkerød. Her blev det til gode kampe og placeringer for Julius Allin, Thomas Allin og Troels Wittrup, medens Steinar Haugland gik hele vejen og vandt sin række! Stort tillykke til Steinar 🙂

Træning og klubaften starter igen i morgen, mandag d.6/1. Vi håber på fortsat godt fremmøde og glæder os til at hjælpe endnu flere i gang med Squash.

Endelig vil vi gerne indkalde til en ekstraordinær generalforsamling mandag d.20/1 kl. 20:00, i Espergærde Idrætsby, primært for at godkende regnskabet fra sæsonen 2018/2019. Vi håber at klare det hurtigt så der også bliver tid til at træne lidt bagefter 🙂

Vi glæder os til et super godt squash-år i 2020!

De bedste hilsener

Bestyrelsen i Helsingør Squash Klub